Over ons

Het oude gemeentehuis in Uithoorn

Geniet aan de Amstel is gevestigd in het oude gemeentehuis. Een prachtig monumentaal pand, gebouwd in 1936 waarvan veel originele elementen behouden zijn gebleven. Bijvoorbeeld de prachtige glas in lood deuren bij binnenkomst in het restaurant. De vele ramen maken het pand ruimtelijk en licht. Aan de Amstel zijde is een groot terras waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is.

Onze planken

Wij serveren onze gerechten op hand gemaakte planken. Op deze planken serveren we een selectie van kleine gerechtjes die samen een voor-, hoofd- of nagerecht vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Lekker … en ook leuk om te delen. Naast de planken hebben we ook voor- ¬†en hoofdgerecht die op het bord worden geserveerd.

Vergaderen

Wij beschikken over een mooie vergaderruimte waar je tot 20 personen rustig kunt vergaderen. De karakteristieke stijl met de vele ramen met zicht op de Amstel geven een extra dimensie aan uw vergadering. Het is mogelijk om de vergadering uit te breiden met lunch en/of diner of bijvoorbeeld een sloeptocht op de Amstel.

Toegankelijk voor minder valide

Omdat het pand met het bordes hoger ligt dan het straatniveau is er aan de rechterzijde een ingang gemaakt voor minder valide. Ook is er een invalide toilet aanwezig.

Wijnen

Bij Geniet hoort ook een mooi glas wijn. Naast onze huiswijnen hebben we een ruime selectie aan heerlijke wijnen.

Feesten

Het pand leent zich uitstekend voor recepties, bruiloften en feesten tot 150 personen. Vraag naar de mogelijkheden. Geniet is ook geschikt als trouwlocatie.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Prinses Irenelaan. Dit is met 150m op loopafstand van ons restaurant.

Bekijk op Google Maps